bassetcottage.blogg.se

Här samsas vardagliga krönikor med deckartips, budgettips och funderingar kring vad som egentligen är ett rikt liv. Välkommen!

Gott Nytt År från Basset Cottage!

Publicerad 2016-12-30 21:10:00 i Elsa, Ms M funderar,

Här i Basset Cottage har vi haft fyrverkerier non stop i ett par dagar nu. Har på Youtube hittat fyrverkeriljud som spelats in i syfte att gradvis vänja skräckslagna hundar vid dessa vanvettiga knallar och detonationer.

Har en känsla av att jag nog borde ha börjat redan för ett år sedan, men vi gör ett försök i alla fall. Hjälper det inte det minsta, så återstår inget annat än att när tjuten och explosionerna eskalerar, sätta sig i bilen och köra så långt ut i obebyggda trakter som det går, till dess att faran är över.Vad gör man inte för att slippa se sin vän lida? Vad som helst, gör man – och det vet alla hundägare – men det är en skandal utan dess like att denna tortyr får fortgå.

Från vårt Basset Cottage önskar Elsa och jag alla en lugn och fyrverkerifri nyårsafton och ett riktigt Gott Nytt År, 2017!

 

 

 

Om

Min profilbild

bassetcottage

Ms M är en mystisk dam med hund och hus. Att hon gillar att skriva, läsa deckare, laga vegetariskt och leva enkelt är däremot ingen hemlighet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela